Міністерство культури та інформаційної політики України

Події
 
 
 
    ,

21 жовтня 2021 року в заповіднику знову відбувся квест «Слідами Шевченка». Цього разу змагалися студенти перших курсів Шевченківського коледжу – команди «Кобзарики» та «Козачата».

Привітавши учасників на батьківщині Кобзаря, завідувач відділу музеїв заповідника Людмила Іванівна Метик провела екскурсію музеєм для кращого засвоєння матеріалу про життєвий та творчий шлях Тараса Шевченка. Після екскурсії капітани команд отримали перше завдання і почалися змагання.

Всі учасники проявили себе активними та винахідливими, веселими та кмітливими. Найцікавішим виявився творчий конкурс-батл – команди змагалися, хто більше знає поезії Тараса Шевченка, по черзі читали поезію Кобзаря. Кожна поезія приносила команді по 1 додатковому балу.

 

За ходом квесту спостерігало почесне журі: Наталія Іванівна Карпенко, Оксана Вікторівна Христенко, Наталія Андріївна Небилиця. Вердикт журі: у «Козачат» 67 балів, у «Кобзариків» - 75, за рахунок чого вони і стали переможцями.

Організатори, учасники, журі – всі отримали позитивні емоції від проведеного заходу. Дякуємо всім за співпрацю та до наступних зустрічей! 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
©batjkivshhyna-tarasa.com.ua