Міністерство культури України

Виставки
 
 
 
   

Виставка художніх робіт Ірини Клименко "Ароматний чай"

 

 

 

 

7 жовтня 2017 року у Моринському музейному комплексі відбулося відкриття виставки художніх робіт Ірини Клименко.

Працівники заповідника познайомилися з художницею під час фестивалю «ШЕ.Fest», коли вона писала одну із своїх картин (представлену на виставці) на подвір’ї Моринського музейного комплексу.

Родом пані Ірина з м.Макіївки, нині живе, навчається у Києві. Має надзвичайно дружну родину. Чоловік і двоє синів підтримують всі її творчі починання, створюють атмосферу затишку в ті години творчого натхнення, коли Ірина працює над створенням картин.

Позитивні за сюжетом, настроєм, добротою і щедрістю душі наповнені її роботи. 

Пані Ірина з родиною

На відкриття приїхали друзі художниці, зокрема, пані Тетяна є прообразом заголовної картини «Ароматний чай» - таку назву має і виставка.

 

 

 

Запрошуємо завітати до виставкової зали Моринського музейного комплексу, де з 07.10.2017 по 07.11.2017 працює виставка картин художниці Ірини Клименко «Ароматний чай». 

 

 
     

ІРИНА КЛИМЕНКО

Ірина народилась 28 липня 1977 р. Мешкає у місті Київ.

Малювала ще з дитинства. Любов до мистецтва прищепив Ірині її батько. В школі завжди була в редколегії. Після закінчення школи вчилась та працювала бухгалтером, але ніколи не покидала малювати. Коли народила другу дитину, вирішила піти спочатку на курси дизайну інтер’єру. Паралельно почала навчатись в художній школі. І зрозуміла, що цього замало. Тоді, у 2009 році, пішла навчатись в художнє училище. Після закінчення вступила до Харківської державної академії на спеціальність «станковий живопис». В 2017 році Ірина закінчила бакалаврат та вступила до Національної академії образотворчого мистецтва та архітектури, м. Київ, на магістратуру, спеціальність «станковий живопис».

Паралельно з навчанням з 2012 року Ірина працює викладачем образотворчого мистецтва в художніх студіях. Викладає живопис, рисунок та композицію дітям та дорослим.

Ірина брала участь у багатьох регіональних та всеукраїнських виставках. Її роботи знаходяться у приватних колекціях України, Греції, Німеччини.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
©batjkivshhyna-tarasa.com.ua