Міністерство культури України

Виставки
 
 
 
   

Виставка Оксани Четверікової "Окрилений мріями дивовижний світ"

29 квітня 2017 року відкрилася виставка художніх робіт Оксани Четверікової. Її роботи представлені відразу у двох виставкових залах заповідника: у фойє літературно-меморіального музею Т.Г.Шевченка у Шевченковому та у Моринському музейному комплексі.

Роботи Оксани вже експонувалися у заповіднику у 2010 році. Тоді вона ще була студенткою 4 курсу Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини і працювала у зовсім іншому творчому напрямку.

З тих пір художниця невтомно шукала себе, закінчила два вищих навчальних заклади, багато подорожувала Європою, насолоджуючись краєвидами таких країн як Данія, Німеччина, Болгарія, Польща, Італія. У якийсь момент зрозуміла, що "немає нічого цікавішого, ніж малювати для дітей, адже вони зі щирістю та чистотою сприймають цей світ".

 

 

На своїй сторінці у Facebook художниця зізнається: "Я пізнаю світ, прикрашаючи його яскравим кольором, позитивними емоціями, ділюся з вами простими істинами в картинах, які я створюю для того, щоб у світі стало більше доброти, віри в прекрасне диво, яке завжди поруч, варто лише придивитися".

 

 

 

 

Виставка триватиме до 31 травня 2017 року, отож запрошуємо усіх насолодитися картинами та отримати часточку хорошого настрою і добра від Оксани Четверікової.

У заповіднику також можна придбати блокноти, магніти та листівки, створені за мотивами картин художниці.

 
 
     
     

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
©batjkivshhyna-tarasa.com.ua